Avís Legal

Micromar S.L, previst amb el NIF/ CIF B17677527, dirección C/Serra de Vall-Lloreda 4b, 17003 Girona, no pot asumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de l’informació apareguda a la pàgina web www.copylowcost.com

Amb els límits establerts per la llei, Micromar S.L no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i información no vinculen a Micromar S.L, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

La pàgina de www.copylowcost.com pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Micromar S.L no pot controlar. Per tant, Miromar S.L no pot asumir responsabilitats per el contingut que pugui aparéixer en pàgines de tercers.

Els textes, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en la web són propietat exclusiva de Micromar S.L o els seus llicenciants. Qüalsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzament o comunicación pública total o parcial, ha de contar amb el consentiment exprés de Micromar S.L.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Micromar S.L ofereix a través d’aquesta pàgina web haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En el cumpliment de lo establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, del 27 d’Abril del 2016, relatius a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i la lliure circulació d’aquestes dades personals quedaràn incorporades i seran tractades en els fitxers de Micromar S.L amb la finalitat de poder prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-li de millores a la pàgina web. Així mateix, li informem de la possibilitat de que exerceixi els drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició de les seves dades de caràcter personal, de forma gratuïta per e-mail a contacto@micromar.net o marketing@micromar.net

Última actualització: Novembre 2021

Carrer de la Riera de Bugantó 12,

17003 Girona

+34 655 250 443

872 993 987

hola@copylowcost.com

TROBA’NS: