Què fem ?

Amb una àmplia experiència en el sector de l’impressió, a Copylowcost oferim serveis integrals tant per a particulars com per a empreses. 

Des de laminats, estampació, llibres, cartes per a restaurants, tesis, roll-ups… a Copylowcost imprimim tot el que necessiti! 

copisteria girona copylowcost

Adaptem tot tipus d’imatges, texts i formats.

Servei i qualitat d’impressió garantitzats. 

Fotocòpies

En blanc i negre o amb color. Imprimim tot el que necessiti, en el format que vulgui. Disposem de maquinària d’última generació on els colors són el màxim de fidels a l’arxiu que ens envia. 

Enquadernacions

A Copylowcost disposem de dos tipus d’enquadernacions per als seus treballs. 

En espiral: Fàcil i senzill. La millor opció per als seus projectes. 

Encolat: Enquaderni els seus treballs en forma de llibre. Aquest tipus d’enquadernació ofereix un estil elegant i professional. 

Tesis

Amb més de 16 anys dins la Universitat de Girona, tenim una àmplia experiència en impressió de tesis. Coneixem les normatives d’impressió i requeriments de les diferents Universtitats. A Copylowcost podrà imprimir la seva tesi sense preocupacions i amb la màxima qualitat i garantia possibles.

Impressió en gran format

Disposem de tot tipus de maquinària d’impressió per a imprimir en gran format. Lones, pòsters, litografies… podem imprimir de tot garantint un acabat professional. 

Laminats / Plastificats

Necessita un acabat més elegant o professional? Podem plastificar tot tipus d’impressions, garantint un acabat impecable. 

Amb un laminat o plastificat, donarà més resistència als seus projectes, que alhora tindran una durabilitat molt més alta. 

Foam / Cartró pluma

Imprimeixi qualsevol cosa en foam o cartró pluma. Cartells corporatius, litografies, quadres… ¡de diferents mides i colors! Pregunti al nostre personal i li farem un pressupost sense compromís! 

Impressió de lones / Roll-ups

Imprimim roll-ups i lones de diferents tamanys i materials! Consulti el que podem oferir-li i obtingui més visibilitat! 

Catàlegs i revistes

A Copylowcost també imprimim tot tipus de catàlegs en diferents formats i tamanys. Pregunti com podem ajudar-lo! 

Adhesius i vinils

Els adhesius i vinils són les impresions més usades a nivell corporatiu. A Copylowcost l’assessorarem de quines son les millors per a cada tipus de negoci o propòsit. 

Personalització de samarretes

¿Vol personalitzar samarretes i no sap com fer-ho? A Copylowcost li fem sense cap problema! Digui’ns quin color, model i talla de samarreta vol i li fem una estampació del seu logotip! 

Targetes de visita

Les targetes de visita segueixen sent un dels mètodes de presentació a empreses més utilitzats. Imprimeixi tantes targetes com vulgui i pregunti per les nostres ofertes! 

Carrer de la Riera de Bugantó 12,

17003 Girona

+34 655 250 443

872 993 987

hola@copylowcost.com

TROBA’NS: